• Uw experts in techniek
  • Maar 1 KM over de grens
  • Levering naar Nederland
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:9.30 - 18.30 uur
Zaterdag:9.30 - 16.00 uur

Ochtruper Straße 107-109 / Huyssenstraße 3
48599 Gronau / Duitsland
herba-electronic.de

Colofon

Gegevens verstrekt conform § 5 van de TMG (Telemediengesetz, de Duitse wet op de elektronische media)

HERBA electronic GmbH
Huyssenstr. 3
48599 Gronau

Handelsregister: HRB 5644
Registergericht: Amtsgericht Coesfeld

Vertegenwoordigd door:
de heer K. Baveld

Contact

Telefoon: 0049-2562 / 9302-0
Fax: 0049-2562/24959
E-mail: info@herba-electronic.de

BTW-nr.

BTW-nummer conform § 27 a van de Duitse wet op de omzetbelasting:
DE 151622837

Geschillenrecht/arbitragecommissie

Wij zijn bereid noch verplicht deel te nemen aan een geschillenprocedure voor een arbitragecommissie.

Contentaansprakelijkheid

Als dienstverlener zijn wij conform § 7, lid 1, van de TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of blokkeren in overeenstemming met de algemene wetten blijven hierdoor onverlet. Aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf het moment dat we kennis nemen van een specifieke rechtsschending. Zodra ons bekend is dat sprake is van een zodanige rechtsschending, zullen we deze content onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links.

Onze aanbiedingen kunnen leiden naar externe websites van derden waarvan de inhoud zich aan onze invloed onttrekt. Dientengevolge kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s zijn op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke rechtsschendingen. Er is op het moment dat de link werd gemaakt geen illegale inhoud aangetroffen.

Permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet in redelijkheid uitvoerbaar zonder concreet bewijs van een overtreding der wet. Zodra ons bekend is dat sprake is van een zodanige rechtsschending, zullen we deze links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze door de beheerder van de site aangemaakte pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie voorbij de grenzen van het auteursrecht, behoeven de schriftelijke toestemming van de auteur of samensteller. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Meer in het bijzonder wordt content van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht signaleren, dan verzoeken wij u ons hiervan in kennis te stellen. Zodra ons bekend is dat sprake is van een zodanige rechtsschending, zullen we deze content onmiddellijk verwijderen.